ivan_reitmanAjvan Rajtman snima romantičnu komediju
Holivudski režiser i producent Ajvan Rajtman (Ivan Reitman) snimiće novu romantičnu komediju sa Natali Portman (Natalie) i Eštonom Kučerom (Ashton Kutćer) u glavnim ulogama, objavio je list Variety.
Snimanje filma, po scenariju Elizabet Meriveder (Elizabeth Meriwether), počeće u maju. Film, čiji je radni naziv „Friends With Benefits“, snima studio Paramaunt pikčers (Paramount Pictures).
Nova Rajtmanova komedija u bioskope će stići 7. januara sledeće godine.
Film će se baviti lakoćom sa kojom muškarci i žene stupaju u seksualne odnose, ali i teškoćama na koje nailaze u uspostavljanju emotivnih veza.
Rajtman, koji će biti i producent filma, tremnutno priprema i treći film iz svog serijala „Isterivači duhova“. Prvu nominaciju za Oskara dobio je kao producent filma „U vazduhu“, koji je režirao njegov sin Džejson Rajtman (Jason).
Natali Portman stići će na jesen na velike ekrane u avanturi/komediji „Your Highness“ Dejvida Gordona Grina (David Green). Nedavno je dovršila snimanje filma „Black Swan“ Darena Aronofskog (Aronofsky), a prihvatila je ulogu u filmu Keneta Brane (Kenneth Branagh) „Thor“.
Publika je Kučera nedavno gledala u filmu „Dan zaljubljenih“ Garija Maršala (Marshall), a na velike ekrane u junu će stići i njegova akciona komedija „Killers“ u režiji Roberta Luketića.
Povezana vest:  Rajan Gosling: Žene me vole jer umem da slušam