cufte_II-deo

Nastavak animiranog filma „Padace ćufte“!
 
U pripremi je nastavak popularnog animiranog filma „Padaće ćufte“ iz 2009. godine.
Prvi deo filma je nastao po ugledu na popularnu dečiju knjigu iz 1978. godine koju je napisala Džudi Baret i ostvario je zaradu od 243 miliona dolara.
Kao i u prethodnom filmu, glavnim likovima glasove pozajmljuju Bil Heder, Ana Faris, Džejms Kan, Endi Semberg, Nil Patrik Haris i Bendžamin Bret.
U nastavku filma „Padaće ćufte“, pronalazač Flint Lokvud konačno dobija priznanje za svoje genijalne izume, kada ga njegov idol Čester V pozove da se priključi kompaniji Live Corp, u kojoj najbolji svetski umovi stvaraju mašine za unapređenje čovečanstva. Česterova desna ruka, i jedan od njegovih najboljih izuma, je Barb, napredna majmunica sa ljudskim mozgom, koja je istovremeno zlobna, manipulativna i voli da se šminka.
Flintov najveći san je bio da postane slavni pronalazač, ali sve se menja kada shvati da njegova mašina koja pretvara vodu u hranu sada stvara mutante životinja i hrane. Dok se sudbina čovečanstva nalazi u njihovim rukama, Flint i njegovi prijatelji moraju da krenu u opasno ukusnu misiju protiv ovih zveri kako bi ponovo spasili svet!
Nastavak filma „Padaće ćufte“ pojaviće se u bioskopima u aprilu 2014. godine.

 

Povezana vest:  USTANIČKA ULICA nagrađena u Kotbusu