Superman_Lois_standup

Supermen i Vonder Vumen – novi superpar

 

Zaboravite na Breda Pita i Anđelinu Džoli, svet stripa upravo je iznedrio novi, istinski, superpar – Supermena i Vonder Vumen. Romansa koja bi mogla da uzdrma svet – šta se dešava kada se muškarac koji može da pomeri planinu zaljubi u ženu jaču od Heralka – usledila je pošto je „DC Comics“ obnovio svoje serije prošle godine, vratio ih na početak i izbrisao detalje Supermenovog braka sa ljubopitivom reporterkom Lois Lejn.

Povezana vest:  NAGRAĐIVANI DOMAĆI FILM "PIJAVICE" OD DANAS NA BIOSKOPSKOM PLATNU KOMBANK DVORANE

Scenarista Džef Džons kaže da će se zbližavanje Čoveka od čelika i amazonske ratnice dogoditi u novom izdanju „Lige pravde“ koje se u prodaji pojavljuje 29. avgusta, prenosi „Gardijan“.

Par je i ranije „flertovao“, ali je Džons rekao „Entertejnment vikliju“ da nova veza neće biti „kratkog roka“ već „novi status kvo“.

„DC Comics“ veruje da nova veza ima smisla jer oba lika „vole čovečanstvo, a istovremeno su i otuđeni od njih“ i oboje su veoma zgodni i kriju svoje pravo ja od civilnih ljubavnika.

Povezana vest:  Nominacije za Zlatne globuse

Na novoj naslovnoj strani „Lige pravde“ vidi se par kako se ljubi u maniru Klimtovog „Poljupca“ i delo je umetnika Džima Lija.