robert-pattinson-black-book-magazine-2

Patinson prodaje kuću u kojoj je živeo s Kristen Stjuart

 

Mada se šuška o tome da je Robert Patinson (26) pristao da se nađe s nevernom devojkom i da joj možda i oprostiti preljubu, mada, prema, najnovijim informacijama, mladi glumac planira da proda kuću u Los Anđelesu u kojoj je skoro godinu dana živeo s Kristen Stjuart (22)

Povezana vest:  Poslednji film Džejmsa Gandolfinija na Festivalu u Torontu

-Za Roberta ta kuća ima previše uspomena – kaže jedan izvor blizak zvezdi sage Sumrak.

Rob jednostavno više ne može da živi tamo jer ga svaki detalj iz te kuće, vredne 6,3 miliona dolara, smeštene u idiličnom Los Felizu, omiljenom obitavalištu mnogih javnih ličnosti, podseća na Kristen. Mlada glumica se još uvek nije službeno iselila, pišu američki mediji.

Povezana vest:  Helen Miren u drami o Bliskom istoku

Ta kuća, koju je nekada posedovao i glumac iz serije Hitna služba, Noah Wylie, ukusno je uređena, ima prekrasan vrt, a uz mnoge sadržaje i sobu za projekcije kapaciteta 150 sedišta. Kako je ranije objavljeno, Robertu je žao Kristen.

-Svestan je da je postala najomraženija osoba u Hollywoodu i žao mu je. Ne mrzi je i nije besan, ali još mu nije jasno zbog čega je to napravila – rekao je jedan izvor.

Povezana vest:  Oskar Orsona Velsa prodat za 861.000 dolara

Mladi glumački par će se, kako je ranije objavljeno, pojaviti na premijeri završnog filma iz sage Sumrak, ‘Praskozorja 2’, zakazanoj za sredinu novembra.