Emma Watson – Glamour 2012 
Ema Votson: Konačno sam zadovoljna svojim oblinama

Mlada i uspešna glumica Ema Votson u svetu slavnih probila se ulogom u filmovima o Harryju Potteru te uspešno nastavila graditi svoju glumačku karijeru u Holivudu.
Nakon uloge simpatične devojčice u Harryju Potteru, Ema se u nekoliko godina transformisala u pravu zavodnicu savršenih proporcija i besprekorne figure. Ali, sama Ema priznaje da dugo vremena nije bila zadovoljna samom sobom te da joj je trebalo dosta vremena kako bi se počela osećati samouvereno u vlastitoj koži.
Pozirajući za naslovnicu magazina Glamour u izazovnoj pozi, 22-godišnja glumica kaže: -Kako sam odrastala, sve sam više prihvatala svoju figuru i oblik tela. Jedno vreme velika želja mi je bila da budem vitka poput manekenke, ali moje telo krase obline. Na kraju svega moraš prihvatiti telo kakvo imaš.
-Konfekcijski brojevi koje sam nosila s vremenom su se menjali s obzirom na težinu, pa sam tako nosila odeću veličine od broja 36 do 40. Dok rasteš, telo ti se još uvek oblikuje, pa tako treba vremena da sve dođe na svoje – dodaje Ema.
Mlada glumica čiji novi film ‘The Perks Of Being A Wallflower’ uskoro stiže, dodaje kako svako malo samu sebe podseća da ne može biti savršena te da joj je jako žao mladih devojaka koje su opterećene svojom težinom: – Žao mi je kada vidim da se devojke podcenjuju. Često imamo jako visoka očekivanja te lako zaboravljamo da smo u osnovi svi živa bića čije tela imaju svoju funkciju.

Povezana vest:  Prvi porodični vikend u godini 08. i 09. januara u Kombank dvorani