leighton_meester_toronto

Lejton Mister: Istina je da momci vole devojke bez puno šminke
 
Zgodnu glumicu na crvenom tepihu viđamo u totalno skockanim izdanjima, ali zvezda ‘Tračare’ u slobodno vreme uživa bez make-upa.
Lejton Mister i njenu kolegicu iz serije Blejk Lajvli modni stručnjaci obožavaju zbog njihovih glamuroznih kreacija, ali Lejton u privatnom životu neguje opušten stil.
-Najbolje se osećam bez šminke i u jednostavnoj odeći. Nije me briga ako me snime napolju bez make-upa. Osim toga, muškarcima se sviđa kad devojke nemaju puno šminke. Oni misle: ‘Uf, a kako ona zapravo izgleda bez svega toga na licu’, rekla je Lejton dodavši da i kad se šminka, voli što prirodniji izgled.
Iako sad uživa u slavi i bogatstvu, Lejton nije odrasla u luksuzu, štaviše, rođena je dok je njena majka Konstans služila zatvorsku kaznu zbog krijumčarenja droge, no kaže da nije dopustila da to utiče na nju.
-Kad pogledam unazad, pamtim samo lepe stvari iz detinjstva. Puno sam vremena provodila na plaži s prijateljima. Roditelji su me voleli. Uvek se trudim da izvučem iz svega najbolje, jer to su stvari na koje ne možete uticati. Najlakše bi to bilo iskoristiti kao izgovor za sve u životu – rekla je Lejton.
Kako je ranije najavljeno, popularna serija o mladim bogatašima vraća se na male ekrane u oktobru. To je šesta, završna sezona ‘Tračare’ u kojoj će se sve vrtiti oko Serene (Blake Lively) koja će ponovno postati zločesta devojka.
Povezana vest:  Sem Vortington je "Čovek na ivici"!