twilight-breaking-down-sex

Robert Patinson dao Kristen ‘probnih’ mesec dana
 
Robert Patinson (26) i Kristen Stjuart (22), kako se stalno špekulisalo proteklih nedelja, odlučili su dati još jednu priliku svojoj ljubavi. Biće zajedno jedan mesec kako bi videli mogu li opet funkcionisati kao par.
Iako, nakon što je razotkrivena preljubnička afera njegove voljene devojke Kristen Stjuart s oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom, Rob nije želeo ni da čuje za Kristen, čini se da je ipak sad potpuno smekšao.
Ako je verovati nekim izvorima, Rob je odlučio dati još jednu priliku. Showbizspy piše da će Robert i Kristen biti mesec dana ponovno zajedno, kako bi videli što će dalje raditi sa svojom vezom.
-Robert je dosta razmišljao o njihovom odnosu. Iako su rane još uvek sveže, shvatio je da ne može bez Kristen. Ona mu jako puno znači. Rekao joj je da možda nikad neće moći preći preko preljuba. Zato je odlučio da joj da još jednu priliku. Ako ne bude išlo, razići će se zauvek – kazao je jedan izvor.
Robert je navodno rekao Kristen da ne želi da razgovara o Rupertu Sandersu ni o onome što se dogodilo između njih.
Kristen, koja se kaje zbog svega što se dogodilo, presrećna je jer joj je Robert dao još jednu šansu.
-Srećna je zbog prilike za spas veze. Ali još se boji da bi se Rob na kraju mogao predomisliti. Zato je sad strahovito oprezna. Toliko je u strahu da je ispričala je prijateljima da ima osećaj da zbog svega hoda po jajima – kazao je jedan izvor.
Kako je ranije objavljeno, Kristen bi svisnula od tuge kad bi videla Roba u društvu druge devojke.
Povezana vest:  Oven Vilson i Vudi Harelson ćurani u animiranom filmu