Selena Gomez – The Hotel Transylvania Premiere in Toronto

Selena Gomez: Poistovetila sam se s buntovnom Drakulinom kćerkom
 
Selenu Gomez uskoro ćemo videti, tj. samo čuti, u crtaću ‘Hotel Transilvanija’ u kojem je pozajmila glas Drakulinoj kćerki koji u naše bioskope stiže 4. oktobra.
Zgodna Biberova devojka ima pune ruke posla! Nakon što je podigla puno medijske prašine ulogom u provokativnom filmu ‘Spring Breakers’ o razuzdanim studentkinjama koje upadaju u mnoge nevolje,  Sel (20) je pozajmila glas Mavis u novom animiranom filmu ‘Hotel Transilvanija’ koji se uskoro počinje da se prikazivati u SAD-u, ali i u našim bioskopima.
Selena kaže da joj je bilo neobično glumiti samo glasom.
-Puno je teže glumiti kad koristite samo glas. Ali na svu sreću, Adam Sendler i ostatak filmske ekipe puno su mi pomogli. Mavis je tinejdžerka koja pokušava da istraži svet koji je okružuje. Nije mi bilo teško staviti se u kožu Mavis, jer je mlada devojka koja želi slobodu. Crtać je namenjen i starima i mladima. Mislim da će biti zanimljiv celoj porodici – rekla je Selena Gomez.
Radnja crtaća smeštena je u Hotel Transilvaniju, Drakulin raskošni rezort s pet zvezdica gde sva čudovišta i njihove porodice mogu mirno da žive, slobodni od dodira s ljudskim svetom. Pokušavajući da zaštititi svoju kćerku Mavis, Drakula izmišlja priče o raznim opasnostima kako bi je odvratio od pustolovnog duha. U hotelu se odmaraju i Frankenštajn i njegova mlada,, Mumija, Nevidljivi čovek, čopor vukodlaka i dr. slavna čudovišta. Ali celi taj svet bi mogao biti uništen nakon što jedan sasvim običan dečko potraži smeštaj u hotelu…
Zanimljivo je da je ulogu Mavis trebala dobiti Majli Sajrus, ali na kraju je ipak dodeljena Seleni.
Osim Selene Gomez i Adama Sendlera, svoje su glasove u likovima  u ovom crtaću posudili i Stiv Bušemi, Kevin Džejms, Dejvid Spejd, Fran Drešer, Endi Samberg, Moli Šenon i dr. Redatelj je Gendi Tartakovski.
Povezana vest:  Domaći film "Zlogonje" uvršten u program Sundance festivala