kristen_Stewart_Robert_Pattinson_Breaking_dawn_part_2

Kristen Stjuart i Robert Patinson vezu pokušavaju spasiti suzdržavajući se od seksa
 
Kristen Stujart i Robert Patinson, par koji je u problemima otkad je glumica svog dugogodišnjeg dečka prevarila s rediteljem Rupertom Sandersom, odlučio je svoju vezu pokušati da spase bizarnim dogovorom o suzdržavanju od spolnih odnosa.
Naime, prema tvrdnjama britanskog Mirrora, par je pomoć potražio od psihijatra koji im je zabranio da upražnjavaju seks te da uopšte spavaju u istoj prostoriji jer moraju barem mesec dana „raditi na komunikaciji, zaceljivanju rana i vežbama poverenja“:
-Seks će morati da sačeka. Plan je da se njih dvoje koncentrišu jedno na drugo i na spašavanje veze. Ovaj je period bio izuzetno težak za njih oboje i psihijatar im je jasno dao do znanja da neće biti lako proći kroz proces koji ih očekuje – izjavio je neimenovani izvor.
Isti ih je psihijatar, koji im navodno sat naplaćuje 310 funti, savetovao i da pobegnu na romantični odmor daleko od očiju javnosti. Par je rešio da se uputi u srce kišnih šuma Amazonije, u Brazil koji im je ostao u lepom sećanju jer su baš tamo snimali prve velike filmske ljubavne scene.
Povezana vest:  Krejg: Scenario za novog Bonda bolji od Kazina Rojal