robert_patinson_2012

Robert Patinson je najseksepilniji muškarac na svetu po izboru magazina Glamour
 
Zvezda ‘Sumraka’, Robert Patinson, četvrti put zaredom osvojio je titulu najzgodnijeg muškarca po izboru britanskog magazina Glamour, pobedivši i Džonija Depa.
Izbor britanskog magazina Glamour za najseksepilnijeg muškarca na svetu radi se svake godine, a Patinson ovaj naslov odnosi četvrtu godinu zaredom.
Zvezda ‘Sumraka’ na listi 50 najzgodnijih muškaraca pobedila je Toma Hidlestona, glumca iz filma ‘Thor’, i Džonija Depa, koji je na trećem mestu.
Među prvih pet su i Majkl Fasbender i Benedikt Kumberbat, a od petog do desetog plasirali su se: Robert Dauni Džunior, Robertov kolega iz sage ‘Sumrak’ – Tejlor Lautner, Pol Vizlp (serija ‘Vampirski dnevnici’), Džejms Mekavoj i Henri Kavil.
Kako je objavljeno, Robert (26) se pomirio s devojkom Kristen Stjuart te joj je dao još jednu priliku.
-Rekla mu je da se samo ljubila i da nije bilo seksa s Rupertom. Dokazala mu je to e-mailovima i porukama. Kad se ujerio u to da govori istinu, Rob je odlučio dati joj još jednu priliku. Ipak, postao je vrlo osetljiv i nesiguran – dodao je jedan izvor.
Prema najnovijim šuškanjima, Patinson i Kristen suzdržavaju se od seksa kako bi spasili vezu, što im je savetovao psihijatar kojeg oboje posećuju.
Povezana vest:  Rejf Fajns režira film o tajnoj ljubavi Čarlsa Dikensa