russell_crowe_robinhood

Razvodi se Rasel Krou

Holivudski glumac Rasel Krou (48) i njegova supruga Danijel Spenser (43) su se razišli nakon devet godina braka. Par se rastao prijateljski, prenose lokalni australijski mediji, a oboje se odlučili da zaštite svoje dvoje dece Čarlsa (8) i Tenison (6) od pritiska javnosti. Ni Krou ni Spenserova nisu dali nikakav komentar.
Glasine da je brak Kroua i Spenserove u krizi, počele su u junu ove godine kada su u javnost izašle fotografije Australijanke u noćnom izlasku sa njenim partnerom Demijanom Vajtvudom iz rijalitija “Ples sa zvezdama“ (Dancing With The Stars), prenosi AFP.
Prema pisanju “Sydney Morning Herald“-a, Krou se trenutno nalazi u SAD gde snima film “Noah“ (Noje), dok je Spenserova u Sidneju sa njihova dva sina.
Kako se još navodi u “Heraldu“ glumac je zaradio oko 150 miliona dolara snimajući filmove od kada je oženio Spenserovu, pa se tako spekuliše da će Krou nakon sporazumnog razvoda bivšoj supruzi dati 25 miliona američkih dolara alimentacije.
Rođen na Novom Zelandu, Krou, koji je dobio Oskara za ulogu u filmu “Gladijator“, živi u Australiji od ranog detinjstva.

Povezana vest:  Počinje snimanje novog domaćeg filma "Jesen samuraja"