ralf razbijac

Razbijač Ralf razbio sa zaradom ovog vikenda!
 
Najnoviji Diznijev animirani film „Razbijač Ralf“ napravio je odličan rezultat u inostranim bioskopima tokom proteklog vikenda. Iako se severoistok Amerike oporavlja od posledica uragana Sendi, to nije uticalo na bioskopske rezultate.
„Razbijač Ralf“ je lako zauzao prvo mesto na top listi sa zarađenih 49.1 miliona dolara za prvi vikend prikazivanja, a to je ujedno i najbolje otavranje jednog Diznijevog animiranog filma. Pre njega taj rekord držao je fim „Zlatokosa i razbojnik“ sa zaradom od 48.8 miliona dolara.
Ralfov uspeh govori u prilog činjenici da je ovo film za široku publiku i da ima odlučnu priču i animaciju. Ideja da negativac iz arkadne igrice iz 80-tih godina traži iskupljenje i scenografija koja prati ovu priču, bili su dovoljno ubedljivi za nostalgične roditelje koji su i odrastali u tom periodu. Film je odlično primljen i od strane dece zbog zabavnih likova i jedistvenih svetova unutar igrica koji su primamljivi za dečake i za devojčice.
Razbijač Ralf (glas mu pozajmljuje Džon C. Rajli/Đorđe Marković) žudi za tim da bude voljen kao i savršeni Dobar momak iz njegove igrice, Majstor Feliks (glas mu daje Džek Mekbrejer/Milan Antonić). Problem je u tome što niko ne voli negativce. Ali obožavaju heroje… Kada se pojavi nova, moderna igrica, pucačina koja se igra iz prvog lica u kojoj je glavni lik tvrdokorni narednik Kalhun (Džejn Linč/Dušica Novaković), Ralf će videti u tome svoju šansu za heroizam i sreću. Krišom će se ubaciti u igricu s jednostavnim planom – da osvoji medalju – ali uskoro će sve uništiti i čak će slučajno osloboditi smrtonosnog neprijatelja koji predstavlja opasnost za sve igrice. Ralfova jedina nada? Venelopa Fon Gric (Sara Silverman/Maša Dakić), mlada i problematična „greška“ u slatkoj igrici o auto-trkama koja će možda biti jedina koja će uspeti da nauči Ralfa šta znači biti dobar momak. Ali hoće li on shvatiti da je dovoljno dobar da postane heroj pre nego što dođe kraj svim arkadnim igricama?
Film „RAZBIJAČ RALF“ se pretpremijerno prikazuje u bioskopima Cineplexx, Kolosej i Kupina Film (Niš) u periodu od 4. do 7. novembra.
Od četvrtka, 8. novembra, film stiže i na redovne repertoare ostalih bioskopa.
Film je sinhronizovan na srpski jezik, a biće dostupan i u 3D tehnici
Povezana vest:  Oskarovac Ben Kingsli snima film u Beogradu