Harrison_Ford_69_Golden_Globe

Harison Ford u novom filmu iz serijala „Ratovi zvezda“?
 
Holivudski glumac Harison Ford mogao bi da reprizira svoju ulogu Hana Sola u novom filmu iz serijala „Ratovi zvezda“ koji bi trebalo da se u bioskopima pojavi 2015. godine, piše „Entertejnment vikli“.
Ovaj 70-godišnji glumac igrao je Hana Sola u prva tri dela „Ratova zvezda“, ali nije isključio mogućnost da bude uključen u snimanje sedmog filma iz serijala.
-Harison je otvoren za ideju da snimi film i oduševljen je zbog toga, svo troje su – rekao je dobro obavešteni izbor listu aludirajući na Fordove kolege Marka Hamila koji je igrao Luka Skajvokera i Keri Fišer koja je igrala princezu Leju.
Ford je i postao popularan zahvaljujući prvom filmu „Ratovi zvezda“ iz 1977. godine i njegova dva nastavka koji su činili prvobitnu trilogiju. U novijoj trilogiji snimljenoj između 1999. i 2005. Ford se nije pojavljivao i čak je i odbacio takvu mogućnost rekavši da mu lik više nije interesantan.
Ford koji je posle svetsku slavu stekao ulogom Indijane Džonsa navodno neće pristati na ulogu u „Ratovima zvezda“ sve dok se ne obelodani ko će režirati film i napisati scenarijo.
Inače, kompanija „Dizni“ prošle nedelje je kupila „Ratove zvezda“ od kompanije Džordža Lukasa za četiri milijarde dolara i najavila planove oživljavanja ove naučno-fantastične serije.
„Ratovi zvezda 7“ biće premijerno prikazani 2015. godine i „nastaviće da istražuju sagu Ratova zvezda i razviju franšizu za budućnost“, naveo je „Dizni“ u saopštenju.

 

Povezana vest:  Novi film Heder Loklir