selena_tca_2012

Selena Gomez: Ko zna šta bih danas bila da nisam postala glumica!
 
Selena Gomez (20) je uverena da je za nju ispalo dobro to što se kao dete počela baviti showbizzom.
-Ko zna šta bi danas bilo sa mnom da se nisam vrlo rano ušla u svet showbizza. Mislim da bih sad već imala dvoje dece. Moji su se roditelji razveli kad sam bila devojčica i verujem da bih se, da nisam počela da glumim i pevam, verovatno iz bunta rano udala i imala decu. Sva sreća da sam otišla iz Teksasa – rekla je Sel.
Disneyjeva zvezda, koja je već gotovo dve godine u vezi s Džastinom Biberom, priznala je da je često dolazila u sukob s majkom koja se brinula o njoj nakon razvoda roditelja.
-Bila sam nesrećna zato što moji roditelji nisu bili zajedno. To je velika trauma za svako dete. Mnoge stvari tada nisam shvatala, kao npr. koliko se moja mama Mendi žrtvovala da bi me othranila. Da nisam krenula u showbizz vode, ko zna kako bih završila – zapitala se Selena u intervjuu za magazin Glamour.
Mlada Amerikanka nedavno je proglašena i Glamourovom ženom godine.
Inače, Selena je pozajmila svoj glas Drakulinoj kćeri Mavis u crtiću ‘Hotel Transilvanija’. Inače, zanimljivo je da se u Mavisinoj sobi među plakatima na zidu nalaze i plakati Selene Gomez.
U Genndyjevoj priči Drakula nije samo princ tame, on je i brižan roditelj svojoj kćeri Mavis. Kako bi je odvratio od namere da krene u istraživanje vanjskog sveta, izmišlja joj razne priče o opasnostima koje vladaju izvan zidina dvorca.
Ovaj je crtać, čija je radnja smeštena u Hotelu Transilvanija u kojem sva čudovišta i njihove porodice mogu mirno živeti, slobodni od dodira s ljudskim svetom, u samo tri dana prikazivanja zaradio 45 miliona dolara.
Uz Drakulu i 118-godišnju tinejdžerku Mavis, deo ove neobične porodice su Frankenstein i njegova supruga Eunice, Mumija, Nevidljivi čovek te čopor vukodlaka. Uobičajeni dnevni ritam hotela promeniće dolazak 21-godišnjeg Jonathana koji putuje svetom te je slučajno nabasao na hotel u kojem živi i radi neobična družina. Mavis će uskoro pokazati simpatije prema Jonathanu, što se nimalo neće svideti strogom ocu.
-U filmu sam izbegao elemente horora koji se vezuju uz Drakulu – rekao je reditelj i sam otac troje dece. Dodao je i da je kreiranju fizičkog izgleda likova posvetio najviše vremena jer nije hteo da budu strašni.
-Dugo sam razmišljao i razrađivao izgled likova. Hteo sam da budu pitomi i simpatični jer ne želim da deca vrišteći pobegnu iz bioskopske dvorane – rekao je G. Tartakovsky.

 

Povezana vest:  Brojni srpski filmovi, srpske manjinske koprodukcije, autori i filmski znalci na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu