Praskozorje_2

Premijera filma “Praskozorje 2“ u Centru “Sava“
 
Premijera petog i poslednjeg filma iz serijala „Sumrak saga“ – “Praskozorje 2“ rađenog prema istoimenom romanu Stefani Majer biće održana u Velikoj sali Centra “Sava“ u sredu, 21. novembra, a na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naćiće se dan kasnije.
Poslednji nastavak “Sumrak sage“ rasvetliće, kako je najavljeno, najveće misterije ove romantične priče koja je očarala je milione.
Bela Svon je postala majka i vampirica, a njen suprug Edvard Kalen se divi njenoj lepoti, brzini i nesvakidašnjoj samokontroli. Međutim, nakon rođenja Beline i Edvardove ćerke, Renesme, porodica Kalen okuplja ostale vampire kako bi zaštitili dete, kome preti opasnost zbog pretpostavke koja ih dovodi u sukob sa Volturima…
„Sumrak saga: Praskozorje 2.deo“ donosi još romantike, misterije i akcije u ovaj veliki globalni fenomen, saopštio je distributer filma “Tak“.
U Los Anđelesu je 12. novembra održana svetska premijera filma ?Sumrak saga: Praskozorje 2. deo?, a u filmu Bila Kondona glavne uloge tumače Robert Patinson, Kristen Stjuart i Tejlor Lautner.
Drugi nastavak filma „Sumrak saga: Praskozorje“ posle prve nedelje prikazivanja našao se na prvom mestu zarada u američkim bioskopima, zaradivši 141,3 miliona dolara.

 

Povezana vest:  CineStar Cinemas - bioskopi sa pet zvezdica stižu u Srbiju