TEJLOR_LAUTNER_praskozorje_2
Šta muči Tejlora Lautnera?
Za zvezdom sage ‘Sumrak’ uzdišu milioni fanova te popularne vampirske franšize, ali mladi američki glumac otkrio je svoje strahove kad su u pitanju veze.
Tejlor Lautner koji je dobro poznat svim ljubiteljima Sage kao vukodlak Jacob Black, Bellin najbolji prijatelj, kaže da je danas puno oprezniji po pitanju ljubavnih odnosa.
Zgodni glumac priznaje da je pomalo paranoičan jer često ga muči misao da neko želi da bude s njim samo zato što je slavan i bogat, a ne zbog njega kao osobe.
-Danas sam puno oprezniji kad su u pitanju ljubavni odnosi. Moram se zaštititi, a opet, ako podignete previsok zid, teško je biti otvoren i za ljubav. Nisam još siguran verujem li u ljubav na prvi pogled. Još uvek sam vrlo mlad, pa verujem da ću mnogo više znati o tome kad budem stariji – rekao je Tejlor.
Tejlor ne krije da je romantična duša.
-Volim da budem zaljubljen. Uživam u tom osećanju – kaže Lautner kojeg su mediji povezivali s glumicom Lili Kolins i country pop zvezdom Tejlor Svift.
Poslednji nastavak iz sage ‘Sumrak’, Praskozorje, 2. deo, odlično prolazi u svetskim bioskopima, a večeras ćemo čuti reakcija srpskih fanova.

 

Povezana vest:  Gordan Matić novi direktor Filmskog centra Srbije