Blake_Lively_Mario_Testino_Photoshoot_2011

Šta to Blake Lively želi najviše na svetu?
 
Dok druge glumice njenih godina žude za slavom, Blake Lively su na pameti neke konkretnije stvari.
Zvezda serije ‘Tračera’, Blake Lively, otkrila je da svoju kujicu Penny tretira kao dete. Naime, lepa supruga glumca Ryana Reynoldsa spremna je za dete i to želi najviše na svetu, ali kako se to još nije ostvarilo, svu svoju majčinsku pažnju posvećuje psu i svojim rođacima.
-Moj pas je moje poludete, ali i polušefica. U njoj se krije puno različitih osobnosti. Ima sposobnost da me osvoji tako da se vrlo brzo sva moja pažnja usmeri prema njoj, ali zna biti i čangrizava. A moji nećaci su također moja poludeca. Čak sam malo i uzrujana jer nisu zaista moji – kazala je 25-godišnja Blake.
-Želim da sva deca iz moje šire porodice imaju normalan život tako da kada sam napolju s njima ne dopuštam ni blizu paparazzima koji me stalno slede i jako sam zaštitnički nastrojena. A kada mi neko od prolaznika pristojno priđe i poželi da se slika sa mnom, rođacima objasnim da se ljudi sa mnom žele fotografisati jer pravim ukusne kolače, a ne zato što sam poznata glumačka zvezda – dodala je ta plavokosa glumica.

Povezana vest:  Premijere sa Roterdamskog filmskog festivala u Beogradu, Subotici i Nišu