haos_u_kuci_2

Porodični filmovi i nagrađivana ostvarenja za početak 2013!

Distributerska kuća MCF MegaCom Film u januaru predstaviće četiri sjajna filma, za sve generacije i ljubitelje različitih žanrova.

„Kralj Pingvina 3D“, dokumentarni film o fascinantnom svetu ptica na Antarktiku, u bioskopima će se naći od 3. januara. Uzbudljiva priča o odrastanju jednog pingvina, njegovoj porodici, devojci, ali i borbi za opstanak sinhronizovana je na srpski.

Povezana vest:  Saopštenje Upravnog odbora Filmskog centra Srbije

Bet Midler i Bili Kristal kao staromodni baka i deka suočavaju se sa modernim unucima i vaspitnim metodama 21. veka u urnebesnoj komediji „Haos u kući – matorci dolaze“. Ova filmska zabava za celu porodicu premijerno će biti prikazana u okviru Porodičnog vikenda, 4-6. januara, u bioskopu „Cineplexx Delta City“, a na redovnom repertoaru naći će se od 10. januara.

Velika premijera filma „7 dana u Havani“, dinamičnog omnibusa u režiji 7 svetskih reditelja, zakazana je za 10. januar u Sava centru. Autentični prikaz duha glavnog grada Kube sastavljen je od 7 različitih poglavlja u kojima glumi i naš poznati reditelj Emir Kusturica.

Povezana vest:  Muzika iz "Crnog labuda" i "Borca" van trke za Oskara

Film „Lorens, u svakom slučaju“ koji je publika mogla premijerno da pogleda na 18. Festivalu autorskog filma na bioskopskom repertoaru će se naći od 17. januara. Nagrađivana drama Gzavijea Dolana govori o neverovatnoj ljubavi između dvoje partnera koja je stavljena na probu kada jedan od njih odluči da promeni pol.

„Rat dugmića“, avantura snimljena po čuvenom romanu Luja Pergoa, u bioskope stiže 24. januara. Dok je Francuska pod nemačkom okupacijom, mladi Lebrak se suočava sa stvarnošću koja je više od dečije igre, kada upozna devojčicu čiji je život ugrožen.

Povezana vest:  Animirani film " TECHNOTISE Edit i ja" na DVD-u