Penguin_King_Key_art_B2 

Filmski „Porodični vikend“ u Beogradu, Kragujevcu, Nišu
 
U bioskopima „Sinepleks“ u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu sutra počinje „Porodični vikend“ sa filmovima, zabavnim programima i popustima, najavio je distributer „Megakom film“.
U okviru akcije koja traje do 6. januara biće premijerno prikazana komedija „Haos u kući – matorci dolaze“, kao i dokumentarni film „Kralj pingvina 3D“ sinhronizovan na srpski jezik.
Na repertoaru su i aktuelni naslovi za decu „Semijeva velika avantura 2, 3D“, „Zvončica i tajna krila 3D“ i „Pet legendi“ – sva tri takođe sinhronizovana.
U periodu od 12 do 17 sati mališani će u holovima bioskopa moći da se zabavljaju u pratećim programima i da se druže sa maskotama.
Male posetioce beogradskog „Sinepleksa“ očekuju kreativne radionice Agencije za čuvanje dece „Kolibri“ inspirisane aktuelnim filmovima, kao i kutak u kome će moći da igraju „Green Games“ – video igre sa ekološkom porukom, koje su u okviru istoimenog takmičenja pravili njihovi vršnjaci iz raznih gradova Srbije, a moći će da ih igraju na novim modelima računara iz „Laptop centra“.
Kreativne i zabavne radionice biće organizovane i u niškom i kragujevačkom bioskopu.
Mališani, članovi „Porodičnog film kluba“ bioskopa „Sinepleks“ i „Vilin Grad“ dobijaće na poklon „Mali Politikin zabavnik“ i praznične paketiće.
Kartica „Porodičnog film kluba“ omogućava deci uzrasta do 14 godina snižene cene ulaznica, a tokom „Porodičnog vikenda“ ovu pogodnost imaju i njihovi roditelji.
Povezana vest:  Rekordan start prodaje karata za FEST 2011