matt-damon-jason-bourne

Dejmon oduševljen Aflekovim uspehom

Američki glumac i reditelj Ben Aflek zvezda je ovogodišnje holivudske sezone nagrada sa svojim filmom „Argo“ a njegov prijatelj Met Dejmon je zbog toga presrećan. Drama „Argo“ koju je Aflek režirao, producirao i u kojoj glumi dobila je nagrade najbolju dramu i najbolju režiju kako Udruženja kritičara tako i na dodeli Zlatnih globusa. Film je takođe nominovan za sedam Oskara.
Priča o spasavanju američkih diplomata iz Teherana posle revolucije 1979. vratila je Afleka u žižu interesovanja posle perioda od 10 godina kada je bio miljenik tabloida zbog veze sa Dženifer Loper.
Dejmon, koji je sa Aflekom dobio Oskara za scenario za film „Dobri Vil Hanting“ rekao je Rojtersu da je oduševljen zbog Aflekovog uspeha.
-Zaista sam srećan i uopšte nisam iznenađen jer ga dugo znam i znam koliko je talnetovan – rekao je on.
Dejmon je dodao da je Afleku bilo teško početkom 2000ih kada je bio konstantna meta tabloida zbog veze sa pevačicom i glumicom Lopez i neuspelih filmova ali da se to promenilo zahvaljujući dobrim filmovima koje je snimio.
-Bilo mu je potrebno dugo vremena da se toga otrese. Nije to bila samo jedna stvar koja ga je izvukla iz kaznenog prostora. Morao je da kopa. Uradio je mnogo dobrih stvari tokom dužeg perioda. Poslednji film koji je uradio (Grad lopova) bio je sjajan film. I film pre toga je bio odličan (Gone Baby Gone) – rekao je Dejmon.
Ovo što mu se sada dešava je sve s sto zaslužuje, a zaslužuje sve nagrade jer je snimio sjajan film, dodao je Dejmon.

Povezana vest:  Glumica Eva Longorija dobila svoju zvezdu u Holivudsko starzi slavnih