Selena Gomez performing in Boca Raton Florida

Selena Gomez: Moj novi film nije za najmlađe fanove!

 

Bivša devojka kanadske tinejdž zvezde Justina Biebera, Disneyjeva zvezda boji se da bi njen najnoviji film o razuzdanim studentkinjama ‘Spring Breakers’ mogao da šokira njene najmlađe obožavatelje. Naime, Sel (20) igra studentkinju na prolećnom raspustu koja upada u gomilu nevolja. Osim toga, čedna glumica i pevačica u filmu ‘Spring Breakers’ pojavljuje se i u nekim za njene dosadašnje uloge netipičnim situacijama: ide provodi se na žurkama oskudno ođevena, pije, puši, eksperimentiše s drogama i seksom…

Povezana vest:  Urnebesna francuska komedija “Superheroj uprkos sebi” u bioskopima od 21. aprila

Selena zato upozorava svoje maloletne fanove da ne iduda gledaju taj film u kojem igraju i James Franco, Ashley Benson iz Slatkih malih lažljivica i još jedna diznijevka – Vanessa Hudgens.

Ipak, Sel je bila zadovoljna ponuđenim angažmanom.

-Do sada sam odbijala takve uloge, ali sad sam spremna za iskorak u svojoj filmskoj karijeri. Mislim da sam napravila pravu stvar. Iako će film biti iznenađujući za moje najmlađe fanove, verujem da je došlo pravo vreme za tako nešto. Uloga Faith se dogodila u najboljem mogućem trenutku. Nadam se da ću u budućnosti imati još takvih ponuda – rekla je Selena dodavši da se nije lako rešiti titule Disneyjeve princeze.

Povezana vest:  "SEDMI SIN" 8. JANUARA STIŽE U BIOSKOPE!

Reditelj filma Spring Breakers je Harmony Korine, koji je poznat je i po kontroverznom filmu Kids iz sredine 90-ih, kaže da je želeo da prikaže život današnje mlade generacije koja je često neshvaćena.