star-wars 1

Odloženo prebacivanje “Ratova zvezda“ u 3D

 

Rad na dva filma iz franšize “Ratovi zvezda“ koji su trebali da budu prebačeni u 3D format je odložen kako bi se svi koji rade na filmu koncentrisali na novi nastavak serijala. Kompanija “Lukasfilm“ je potvrdila da će prebacivanje u 3D epizoda II i III “Napad klonova“ i “Osveta Sita“ će biti odloženi, prenosi BiBiSi.

Povezana vest:  Tražimo malu Zlatokosu!

-S obzirom da idemo dalje u “Ratovima zvezda“ mi ćemo se 100 posto fokusirati na Epizodu sedam kako bi obožavaocima serijala pružili najbolje – navodi se u saopštenju “Lukasfilma“ gde se dodaje da će naknadno svi biti obavešteni filmovima koji će biti prebačeni u 3D format.

 Prošle nedelje studio “Dizni“ je saopštio da će reditelj Džej Džej Ejbrams režirati novi, sedmi, nastavak “Ratova zvezda“, koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi 2015. godine

Povezana vest:  Mural posvećen napoznatijem mutantu osvanuo u Beogradu

 Studio “Dizni“ je kupio “Lukasfilm“ prošlog meseca za 4,06 milijardi dolara.

Ratovi zvezda: Epizoda I – Fantomska pretnja prošlog februara se pojavio u bioskopima u 3D formatu i zaradio je 22,4 miliona dolara u SAD prvog vikenda prikazivanja.

 Ejbrams je dobitnik Emija za režiju serije „Izgubljeni“ i čovek odgovoran za oživljavanje filmskog serijala „Zvezdane staze“ čiji će novi film „Star Trek: Into Darkneš“ u bioskope stići 17. maja.

Povezana vest:  Ešton pokušavao luksuznim poklonima vratiti Demi