kurds„Kruds“ od sutra u bioskopima

„Kruds“, praistorijska 3D avantura, od 21. marta će se naći na redovnom repertoaru domaćih bioskopa. Film je naišao na oduševljenje mnogobrojne publike koja je prisustvovala pretpremijernim projekcijama, 16. i 17. marta.
Novo ostvarenje autora filmova „Madagaskar“ i „Kako da dresirate svog zmaja“ prati praistorijsku porodicu koju pomeranje kontinenata primora da krene u osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela.
Junacima filma „Kruds“ glasove su pozajmili dobro poznati domaći glumci, a studio „DreamWorks Animation“ je srpsku verziju sinhornizacije svrstao među najbolje od preko 50 različitih jezičkih verzija ove sage.
Proteklog vikenda, na ekskluzivnim projekcijama filma, publika je imala prilike da se upozna sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji. Dragan Vujić, Ivana Popović, Đurđija Cvetić, Stevan Piale i Vesna Paštrović družili su se sa posetiocima beogradskih bioskopa „Kolosej“, „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“ i novosadskog „Arena Cineplex“.
U toku je i izložba radova dece iz Svratišta i Prihvatilišta za decu, nastalih na radionici pećinskog slikarstva, koju je povodom pretpremijere filma „Kruds“, prošle subote organizovao Dečiji klub Narodnog muzeja. Radovi će biti izloženi u prostoru multipleksa „Kolosej“ do 23. marta.

Povezana vest:  Verila se Skarlet Johanson