Ljubav Dolazi Kasnije„Ljubav dolazi kasnije“ početkom aprila u bioskopima

Film „Ljubav dolazi kasnije“ scenariste i reditelja Hadži-Aleksandra Đurovića premijerno će biti prikazan 3. aprila u Domu sindikata, a dan kasnije kreće u redovnu bioskopsku distribuciju.
„Ljubav dolazi kasnije“ je debitantski igrani film Hadži-Aleksandra Đurovića. U ovoj ljubavnoj drami se prepliću tri priče čiji akteri pokušavaju da, tokom jedne noći, reše svoje emotivne probleme i nerešene veze iz prošlosti. Svako od likova preživljava svoju usamljenost sa drugima.
Uloge timače Milica Stefanović, Andrej Šepetkovski, Goran Jevtić, Ljubinka Klarić, Aleksandar Đurica, Jadranka Selec, Tanasije Uzunović.
„Ljubav dolazi kasnije“ je, kako sam naslov kaže, ljubavni film koji je nastao po mojim pričama inspirisan usamljenošću i nemogućnošsću ostvarivanja emotivnih odnosa, koji su danas opšte prisutni u savremenom otuđenom društvu, rekao je reditelj. Trudeći se da izbegnem svaku vrstu socijalne, dnevno – političke, istorijske i žanrovske konotacije, ove tri isprepletane priče, čiji akteri pokušavaju da reše svoje veze iz prošlosti, smestio sam u interval jedne noći“, dodao je on.
-Film smo snimili za sedam noći u julu 2012. i bilo je neverovatno da ćemo uspeti sa jako malo sredstava. Svi glumci za koje sam se odlučio su prihvatili uloge, jer su im se dopale iskrenost i mogućnost identifikacije koju ovaj tekst nosi i mislim da će publiika biti iznenađena da vidi ove aktere u jednom potpuno novom svetlu – naveo je Hadži-Aleksandar Đurović.

Povezana vest:  Snimak sa premijere Harija Potera u Londonu (VIDEO)