Katniss-aimingJennifer Lawrence kao Katniss i u drugom delu ‘Igri gladi’

Konačno je predstavljen trejler nastavka filma ‘Igre gladi’ u kojem Jennifer Lawrence ponovno tumači lik hrabre Katniss Everdeen.
‘The Hunger Games: Catching Fire’, drugi je nastavak filmskog hita prema bestselerima Suzanne Collins, a trejler je ekskluzivno prikazan na nedavnoj dodeli MTV-jevih filmskih nagrada.
Film u bioskope širom sveta stiže 22. novembra, a u njemu ćemo, osim Jennifer Lawrence, videti i Josha Hutchersona, Liama Hemswortha, Woodyja Harrelsona, Stanleyja Tuccija i Donalda Sutherlanda. Od novih zanimljivih glumačkih imena u drugom nastavku pojaviće se Philip Seymour Hoffman, Sam Claflin i Jena Malone.
Fanovi će u filmu moći da vide što ih sve očekuje na turneji Katniss i Peetu na koju su krenuli nakon pobede u 74. po redu Igrama gladi.
Inače, prvi film prikazan prošle godine bio je veliki hit, pa se filmaši nadaju da će i drugi nastavak biti dobro prihvaćen. Suzanne Collins priču je smestila u Ameriku u bliskoj budućnosti koja je podeljena u diktatorski glavni grad i 12 okruga, a svake godine održava se okrutan reality šou u kojem sudeluju tinejdžeri. U njemu sudeluju po dva predstavnika iz svakog okruga i bore se dok samo jedan ne preživi, a sve prenosi televizija.

Povezana vest:  Stefan Bundalo u ulozi najzabavnijeg zeca na svetu!