Gwyneth Paltrow-2013Gvinet Paltrou najlepša žena sveta po časopisu Pipl

Britansko-američka glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) najlepša je žena na svetu po proceni časopisa Pipl (People), čime je preuzela titulu koju su ranije nosile Džulija Roberts, Dženifer Lopez i Bijonse.
Četrdesetogodišnja glumica, udata za pevača britanske grupe „Koldplej“ Krisa Martina, ima dvoje dece starih osam i sedam godina I sada je u jeku reklamiranja holivudske super produkcije „Ajron Men 3“.
Dobitnica Oskara za najbolju glumicu 1999. godine za ulogu u filmu „Zaljubljeni Šekspir“ takođe posvećuje svoje vreme izdavanju kuvara i radu sa partnerkom Trejsi Anderson, zvezdi fitnesa i teretana u SAD.
-Veoma sam srećna što više nemam 20 godina. Biti majka i imati takvo iskustvo koje ispunjava, dozvoljava mi da prihvatim starenje, I to je svakodnevni poklon – rekla je ona za časopis Pipl.
Plavokosa i plavooka glumica rođena je u Los Anđelsu i oličenje je kalifornijske lepotice. Ona je rekla da danas ima osećaj da je bolje građena nego kad joj je bila 20, da joj bolje stoji kupaći kostim nego pre porođaja i dodala da misli da je najlepša stvar da čovek kada stari prihvata stvari onakve kakve su.
Gvinet Patrou proslavila se trilerom „Seven“ Dejvida Finčera, a takođe je poznata po filmu „Talentovani gospodin Ripli“ Entonija Mingele, i u novije vreme „Contagion“ Stivena Sodeberga.

Povezana vest:  Ekipa filma Filomena dolazi na FEST