Keira Knightley

Udala se Kira Najtli u Francuskoj na intimnoj ceremoniji

Britanska glumica Kira Najtli (28)udala se danas za svog verenika, rok muzičara Džejmsa Rajtona člana grupe Klaksons (Klaxons), na intimnoj ceremoniji u Mazanu, na jugoistoku Francuske, prenose agencije.
Prema navodima gradonačelnice ove male zajednice Eme Navelo koja ih je venčala, građanskoj ceremoniji prisustvvalo je oko 15 ljudi.
Majka glumice ima vilu u ovom francuskom mestu.
Prema navodima nedeljnik Ju Es Vikli (US Weekly) slike sa ovog događaja pokazuju kako Kira Najtli izlazi iz gradske kuće držeći se za ruku sa svojim novim suprugom. Za venčanje je nosila kratku haljinu od tila Šanelovog kreatora Karla Lagerfelda i kratku Šanel jaknu, i izgledala je veselo i opušteno, navodi nedeljnik na svom vebsajtu.
Ceremoniji su prisutvovali članovi Rajtonovog benda i majka Kire Najtli, a par se odvezao u starom reno Kliju.
Novi par će imati malo veću proslavu večeras u kući Kirine majke nekoliko kilometara izvan Mazana, na kojoj će biti oko 50 zvanica, mađu kojima, kako mediji prenose, i glumica Sijena Miler. Par će prema izveštajima organizovati još jednu proslavu kad se vrate u Britaniju.
Najtli i Rajton (29) zabavljaju se od početka 2011. a verili su se u maju prošle godine. Ovo je oboma prvi brak.
Najtli se proslavila filmom „Igraj kao Bekam“, a zatim u nastavcima pustolovine „Pirati s Kariba“. Za ulogu u filmu „Gordost i predrasuda“ 2006. godine bila je nominovana za Oskara. Igra naslovnu ulogu u poslednjoj za sada ekranizaciji „Ane karenjine“, po slavnom romanu Lava Tolstoja.

Povezana vest:  Razvodi se Deni De Vito