Winona RyderVinona Rajder: Volim što starim i dobijam bore

Američka glumica Vinona Rajder izjavila je da, za razliku od nekih glumica koje prkose starenju, ona pozdravlja bore jer joj one donose interesantnije uloge.
-Volim što starim. Zaista sam bila uzbuđena kada sam napunila 40. Osećam da što ste stariji to više postajete vi sami i mislim da uloge, čak i ako su manje, bivaju interesantnije – rekla je 41-godišnja glumica Radio Tajmsu.
Rajderova se u poslednje vreme pojavila u „Crnom labudu“ gde je igrala balerinu koja stari i u „The Ieman“ gde je igrala suprugu plaćenog ubice. Zvezda filmova „Doba nevinosti“ i „Drakula“ više ne dobija glavne uloge, ali nalazi da je role koje dobija više ispunajvaju.
-Radujem se borama. Zaista mi ne smetaju. Počela sam mlada i deo mene je uvek želeo da budem starija kako bi dobijala interesantnije uloge – rekla je glumica koja je filmski debi imala sa 15 godina. -Sada osećam da imam više životnog iskustva i to prihvatam.
-Deo mene nikada nije verovao da ću i dalje glumiti tako da uživam u poslu koji dobijam. U Holivudu postoji veliki pritisak da žene ostanu mladolike što ne razumem u potpunosti – dodala je ona.
Karijera Rajderove pala je u zapećak kada je uhapšena i osuđena zbog krađe 2001.
-Bliska sam sa porodicom – rekla je glumica rođena u Minesoti.
-Kad god neko prolazi kroz težak period, prijatelji i porodica se nađu, zovu vas i brinu o vama.
Rajderova će uskoro početi snimanje BBC-jeve drame „Trucks and Caicos“, nastavka trilera DEjvida Harea „Page Eight“. „Ovo je dobro vreme za mene. Zaista volim što sam starija“, rekla je Vinona Rajder.

Povezana vest:  Čudesna žena 1984 u Cineplexx bioskopima