George Lucas 2012

Džordž Lukas: Abrams razume Ratove zvezda

Tvorac serijala „Ratovi zvezda“ Džordž Lukas rekao je da ima potpuno povrenje u svog mlađeg kolegu Džej Džej Abramsa koji će režirati naredni nastavak popularne filmske franšize.
Lukas je Abramsu prepustio kontrolu nad narednim nastavkom „Ratovi zvezda: Epizoda 7“, kao deo četiri milijarde dolara vredne prodaje Lukasfilma Dizniju.
„Džej Džej je sjajan reditelj i mi smo prijatelji“, rekao je Lukas za „Akses Holivud“. „Mislim da on razume čitavu stvar i kako to funkcioniše“.
On je takođe rekao da će njegova uključenost u „Ratove zvezda: Epizoda 7“ biti minimalna. „Ako im je potrebna pomoć ili bilo šta drugo, zvaće me“, rekao je Lukas.
-To je komplikovana kulturna ikona, tako da ćete, bilo šta da uradite uvek biti u nevolji. Najbolja stvar koju možete da uradite je da gledate unapred i da priču odradite najbolje što možete – dodao je on.
Snimanje „Epizode 7“ trebalo bi da počne početkom 2014. godine, a očekuje se da će Mark Hamil, Keri Fišer i Harison Ford reprizirati svoje uloge iz originalne trilogije.

Povezana vest:  KUĆA IZ SERIJE "SREĆNI LJUDI" POSTAJE VEČNA KUĆA