robert pattinson Riley KeoughRobert Pattinson u vezi s unukom Elvisa Presleyja?

Poznato je ko je tajanstvena devojka od koje se Robert Pattinson ne odvaja u posljdnje vreme. To je prelepa Riley Keough,ćerka Lise Marie Presley, odnosno unuka Elvisa Presleya.
Razotkriven je identitet misteriozne devojke s kojom se Rob intenzivno druži. Par je zajedno kupovao i sto za stolni tenis prošloga vikenda u Los Anđelesu. Izgledali su opušteno i dobro raspoloženo.
Kako piše Daily Mail, Kristen Stewart neće nimalo biti zadovoljna tim vestima. Riley (‘Magic Mike’) je njena filmska koleginica, naime glumile su u filmu The Runaways!
Riley Keough ćerka je Lise Marie Presley i unuka Elvisa Presleyja koja se tek probija u Hollywoodu.
Mlada glumica koja neodoljivo podseća na K-Stew (kosa, rokerski stil, pogled…) bila je verena s glumcem Alexom Pettyferom, a 2010. glumila je s Kristen Stewart u filmu o ženskom rock bendu ‘The Runaways’. Riley je igrala stariju sestru pevačice Cherrie Currie(Dakota Fanning).
Riley je oduvek bila dobra prijateljica sa slavnim parom iz sage ‘Sumrak’, a ovoga vikenda Rob i ona nisu se odvajali jedno od drugoga.
Kako se već ranije pisalo, Kristen uživa u druženju s prijateljicama, putuje jugom SAD-a, a napravila si je i novu tetovažu. Kako je reagirala na ove vesti, još nije poznato.

Povezana vest:  Divlji život: Idilična slika povratka prirodi od 18. juna u odabranim bioskopima