emma watsoon
Kozmetika, opsesija Emme Watson?
 
Mlada britanska glumica koja je postala poznata zahvaljujući ulozi Hermione u Hari Poteru prava je kolekcionarka kozmetike.
-Ne biste verovali koliko imam kozmetike i šminke kući! Najluđe je da od svega toga jako malo koristim. Ali obožavam da gomilam proizvode za ulepšavanje – rekla je Emma Watson. 
Glumica koju možemo vidjeti i u filmu Sofije Coppole ‘The Bling Ring’ o maloletnoj bandi koja je pljačkala domove slavnih u Los Angelesu, izdvojila je svoj najomiljeniji make-up proizvod: rumenilo!
-Ja sam tipična Engleskinja i imam jako bled ten zato mi je rumenilo spas. Uvek ga nosim u svojoj torbici – kaže Emma (23).
Emma je dodala da joj je najvažnije da joj je koža dobro hidratirana, a voli i lepo da miriše, objavio je FemaleFirst.
A koji je tajni beauty savet otkrila?
-Nemam nikakav poseban beauty ritual osim da uvek temeljno skinem šminku. I naučili su me da nije dobro previše čupati obrve – uz smeh je rekla zgodna glumica.
Usprkos brojnim poslovnim obvezama, Emma ne namerava da odustane od svog cilja – kraj studija engleske književnosti na Univerzitetu Brown. 
-Nadam se da ću diplomirati naredne godine. Imam sreće što, usprkos brojnim obvezama, uspem da nađem vremena za fakultet. To mi je vrlo bitno – rekla je Emma.
Povezana vest:  Robert Patinson planira povratak u London