ripdFilm „Panduri za mrtvake“ od 18. jula u bioskopima

Akciona avantura „R.I.P.D. – Panduri za mrtvake“ reditelja Roberta Šventkea biće od 18. jula na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je danas distributer „Taramaunt“.
Džef Bridžis i Rajan Rejnolds igraju policajce koje šalju u onostranu „Policijsku stanicu za mrtvake“, kako bi zaštitili svet od sve destruktivnije plejade stvorenja koja odbijaju da mirno pređu na drugu stranu.
Veteran Roj Pulsifer (Bridžis) proveo je karijeru u policijskoj stanici u kojoj juri za monstruoznim dušama koje se maskiraju u obične ljude.
Njegova misija je da uhapsi i izvede pred lice pravde specijalnu grupu kriminalaca koja pokušava da izbegne strašni sud tako što se krije među ljudima na Zemlji.
Za pomoćnika dobija Nika Vokera (Rejnolds), možda i najboljeg bostonskog detektiva koji biva ubijen na dužnosti.
Kada pređe „na drugu stranu“ Vokeru se pruža mogućnost da bira – da se suoči sa Sudom ili da se vrati na ulice Bostona kao „pandur za mrtvake“, gde treba da odsluži rok od sto godina službe.
Novi partneri će morati da ponovo uspostave kosmičku ravnotežu ili da gledaju kako kroz tunel do zagrobnog života pristižu besne duše u pogrešnom smeru.
Film je snimljen prema serijalu stripova koje je 2003. godine počeo da objavljuje „Dark Horse Comics“.
U filmu igraju i Marisa Miler, Stefani Sostak, Kevin Bejkon, Meri-Luiz Parker,
Robert Neper, Džejms Hong, Majk O’Mali i drugi.

Povezana vest:  Film „Gradska skupština“ na Beldocsu – epska studija života jednog grada