Wolverine JG 1418Svetska premijera filma „Vulverin 3D“ sinoć održana u Londonu

„Vulverin 3D“ sinoć je premijerno prikazan u Londonu. Spektakularnoj premijeri na Empajer Lester Skveru prisustvovala je celokupna ekipa koja je radila na filmu. Famke Jansen, Rila Fukušima i Tao Okamoto blistale su u glamuroznoj toaleti, ali je gromoglasnim aplauzom fanova bio pozdravljen Hju Džekmen koji je na crveni tepih izašao iz belog Audija. Reditelj Džejms Mengold i glumci Vil Jun Li i Hirojuki Sanada takođe su bili prisutni, a Hjua Džekmena podržala je i supruga Debora Li Fernes.
Dan ranije, 15. jula, u okviru promotivne turneje povodom filma „Vulverin 3D“, ekipa filma je posetila Južnu Koreju, gde je održana konferencija za novinare. Hju se tom prilikom našalio da Vulverin ipak nije lik u kome želite da ostanete nakon snimanja, jer opaki mutant sa metalnim kandžama nije nešto što biste poneli kući, svojoj ženi.
„Vulverin 3D“ je šesti nastavak serijala“X-Men“, i nezavistan nastavak filma iz 2009. godine, „X – Men poreklo: Vulverin“. Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine.
Ova epska avantura vodi Vulverina u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.
Pogledajte dva nova inserta iz filma OVDE!
„Vulverin 3D“, domaćoj publici premijerno će biti prikazan 24. jula u „Multipleksu Kolosej“ u Beogradu i bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu. Na redovnom repertoaru domaćih bioskopa film će se naći od 25. jula.

Povezana vest:  Majkl Fasbender sledeći Džejms Bond?