vulverin-2013-6Trenirajte kao Vulverin!

Povodom premijere filma „Vulverin 3D“, koja će se održati 24. jula u domaćim bioskopima, distributerska kuća MCF MegaCom Film vam pruža jedinstvenu priliku da trenirate kao Vulverin!
Najpoznatiji junak „X-Men“ serijala je neuništivi superheroj neverovatne snage i moćnih fizičkih sposobnosti! Za Vulverina, ulogu koju igra već 13 godina, Hju Džekmen nikada nije prestajao da se sprema. On svakodnevno trenira i održava svoju superherojsku kondiciju uz pomoć poznatog trenera Majkla Rajana.
Pošaljite fotografiju vaše najbolje Vulverin poze na adresu [email protected] do četvrtka, 25. jula i možete da osvojite priliku da saznate kako je biti Vulverin na jedan dan. Specijalni trening po pravilima Majkla Rajana, koji će se održati u „Muscle Planet Gym-u“ u petak 26. jula, osvojiće desetoro učesnika čije fotografije, odnosno poze, budu izglasane kao najbolje. O pobednicima odlučuje tim MCF MegaCom Filma.
Šesti nastavak „X-Men“ serijala – „Vulverin 3D“, odvodi Vulverina u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.
Na redovnom repertoaru domaćih bioskopa „Vulverin 3D“ će se naći od 25. jula.

Povezana vest:  Robert Pattinson u vezi s unukom Elvisa Presleyja?