mi smo mileroviKomedija „Mi smo Milerovi“ od sutra u bioskopima

Komedija „Mi smo Milerovi“ Rosona Maršala Turbera od sutra je na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je distrubuter „Tak“.
Glavni junak filma je Dejvid, sitni diler opojnih narkotika, koji se drži principa da svoju robu nikada ne prodaje deci. On biva opljačkan i ostavljen na milost svom snabdevaču.
Kada shvati da mora da krene ka Meksiku, kako bi sačuvao živu glavu i isplatio izgubljenih sto hiljada dolara, Dejvid dolazi na ideju da napravi pseudo familiju, koja će mu olakšati putovanje.
Za ženu uzima svoju komšinicu, striptizetu Rouz, a deca su mu Keni, koji želi da postane njegova mušterija, i buntovnica Kejsi. Tako nastaju „Milerovi“.
-Divlja vožnja, koja vas stalno drži u poziciji nagađanja, jeste ono što je mene odmah privuklo. Da je tridesetgodišnjak krenuo sam na ovakvo putovanje, sigurno da bi bio uhvaćen, ali kada imate klasičnu američku porodicu, koja krene na put u vreme praznika, ko može i da posumnja – rekao je reditelj Turber.
U filmu igraju Dženifer Eniston i Džejson Sudeikisa, kojima „Milerovi“ nisu prvi zajednički projekat.
-Kada smo završili snimanje filma ‘Kako se rešiti šefa’, oboje smo želeli da nađemo nešto dobro i privlačno, što bismo opet zajedno radili i da to bude ceo film, a ne samo nekoliko zajedničkih kadrova – istakla je Eniston.
Turber je konstatovao da je uvek teško sa komedijama, zbog stalnog pitanja, kako će publika reagovati.
-Ovo je ‘Građanin Kejn’ sa lažnom porodicom i švercom – ocenio je reditelj.

Povezana vest:  Stiže Šrek