Avioni plakatCINEPLEXX PORODIČNI DAN UZ PREMIJERU FILMA „AVIONI 3D“

U subotu, 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.
U okviru ovog dana, mali posetioci i njihovi roditelji će moći premijerno da pogledaju novu animiranu avanturu „Avioni“ 3D, sinhronizovanu na srpski jezik, u kojoj glavnu ulogu ima Dasti, dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome da učestvuje u trkama na velikim visinama. Ali Dasti nije napravljen za trke i pritom se boji visine. Zato će se obratiti vojnom pilotu Kapetanu da mu pomogne da se kvalifikuje za trku u kojoj će pokušati da pobedi Rasturača, avion koji brani titulu šampiona.
Premijera filma „Avioni“ 3D je zakazana za 18h, dok će svi posetioci Cineplexx-a u periodu od 12h do 17h moći da uživaju u tematskim aktivnostima u holu bioskopa. Likovna radionica inspirisana glavnim likovima filma „Avioni“, druženje sa klovnom balondžijom i glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji predstavljaju samo deo aktivnosti specijalno pripremljenih za Porodični dan u Cineplexxu.
Sve posetioce bioskopa Cineplexx očekuje i poklon magazin Mali Politikin Zabavnik, dok će autori najuspešnijih radova u okviru likovne radionice biti nagrađeni sa nagradama iz filma „Avioni“.
U subotu će na repertoaru biti i popularni sinhronizovani, filmski hitovi Štrumpfovi 2 3D i Turbo 3D, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.
Trejler filma Avioni 3D možete pogledati OVDE!

Povezana vest:  Kako da oterate Poltergajsta iz kuće?