Liam Hemsworth

Liamovi prijatelji: Beži od Miley, uništiće ti karijeru

Liamu Hemsworthu, kojeg ćemo ove godine videti u nastavku filmskog hita ‘Igre gladi’ s Jennifer Lawrence, prijatelji su sugerisali da se udalji od verenice Miley Cyrus jer misle da bi mogla štetno da utiče na njegovu karijeru.
Hemsworth (23) i Miley (20) u vezi su već tri godine, a ljubav je planula na setu filma ‘The Last Song’.
-Liam zaista voli Miley, ali njen novi golišavi imidž i stav devojke iz geta nimalo mu se ne sviđaju. Prijatelji su mu dobronamerno savetovali da se udalji od nje jer bi mogla loše uticati na razvoj njegove karijere. Isto su mu rekli i njegovi PR menadžeri – rekao je jedan izvor, prenosi Daily Mail.
Australijski glumac nije bio s Miley na dodeli nagrada MTV VMA kad je njen lascivan ples u nečemu nalik donjem rublju od lateksa boje kože izazvao zgražanje i bujicu komentara.
Ovo nije prvi put da se piše o krizi u vezi mladog para: u februaruje procurila informacija da ju je Liam prevario s glumicom iz serije ‘Momci s Madisona’.
Premda se pisalo da su raskinuli i da su propali planovi za venčanje, Miley je to u nekoliko navrata demantovala insistirajući na tome da je s njima sve u redu.

Povezana vest:  Film "KLIP" osvojio nagradu u Švedskoj!