rizicna igra

Premijera filma „Rizična igra“ 25. septembra

Triler „Rizična igra“ reditelja Breda Furmana biće premijerno prikazan 25. septembra u srpskim bioskopima, najavio je danas distributer „MegaKom film“.
„Rizična igra“ je priča o mladim ljudima koji žele brzo i lako da se obogate, i opasnom, ali i privlačnom svetu onlajn kockanja.
Film je sniman na egzotičnim lokacijama u Centralnoj Americi, a glavne uloge igraju Ben Aflek, Džastin Timberlejk i Džema Arterton.
Prema sinopsisu, mladi student sa Prinstona, Riči (Timberlejk), igra onlajn poker kako bi došao do novca za školarinu.
Kada shvati da ga je kompanija koja održava kockarske sajtove prevarila, putuje u Kostariku kako bi se suočio sa vlasnikom kompanije, Ivanom Blokom.
Blok je impresioniran Ričijevom inteligencijom i uzima ga pod svoju zaštitu. Ubrzo Riči se zaljubljuje u Blokovu saradnicu, prefinjenu direktorku Rebeku Šafren (Arterton) i prihvata svet u kome se ostvaruju sve njegove fantazije.
Ali, uskoro saznaje da je Blok tražen zbog ucene, reketa i korupcije, i da je FBI agent Šejvers (Entoni Maki) opsednut time da Bloka i njegove saradnike izvede pred lice pravde.
„Ispod sjaja brzog i lakog novca nešto je nepogrešivo loše, izopačeno i puno prevare. Sada je sve o tome kako postati bogat na bilo koji način, uz uništavanje konkurencije. U nekim krugovima to se čak smatra zdravim i vrednim nagrade“, kaže Aflek.
Timberlejk, koji iza sebe ima skoro 20 uloga na filmu i televiziji, povodom novog filma je rekao: „Američki san je nekada bio o tome da budeš bogat i slavan, ali sada je da postaneš bogat i slavan što je brže moguće“.
„Rizična igra“ će na redovnom repertoaru srpskih bioskopa biti od 26. septembra.

Povezana vest:  ODRŽANA PREMIJERA FILMA „DEADPOOL 2“ U NJUJORKU