bioskop-baner

Kolosej: Uprava „Ušća“ sprečava funkcionisanje bioskopa

Uprava „Koloseja“ (Strike Investments) saopštila je danas da su „iznenada i na protivpravan način sprečeni od strane uprave i obezbeđenja Tržnog centra ‘Ušće’ da koriste i omoguće funkcionisanje bioskopa, kuglane, slot kluba i drugih zabavnih sadržaja“.
-Imajući u vidu dugogodišnju dobru saradnju, a pogotovo interes svih naših cenjenih gostiju, ‘Kolosej’ će pokušati da sa upravom TC ‘Ušće’ dogovori mogućnosti za rešavanje nastale situacije – navedeno je u saopštenju „Strike Investments“-a povodom zatvaranja bioskopa „Kolosej“.
U „Ušću“ kažu da „bioskop, kuglana i kazino neće biti na raspolaganju posetiocima u kraćem vremenskom periodu“.
-Prostor će uskoro biti ponovo otvoren sa istom namenom i bogatom ponudom, interesantnom i jedinstvenom za posetioce“, stoji u zvaničnom saopštenju TC „Ušće“ dostavljenom Tanjugu.
Distributerske kuće su početkom ove sedmice dobile informaciju da „Kolosej“ do daljnjeg neće raditi bez obrazloženja zbog čega je jedan od najposećenijih bioskopa u Beogradu iznenada zatvoren.
Predstavnici „Milenium filma“ i „Taramaunta“ u izjavi rekli su da su neprijatno iznenađeni tom vešću i da zatvaranje „Koloseja“ predstavlja ozbiljan udarac.
-„Kolosej“ je bioskop koji je, što se naših filmova tiče, činio oko 35 posto tržišta. Imajući u vidu opšte uslove na tržištu, možete razumeti šta jedan bioskop, ako ima toliki udeo, znači ne samo za nas, već i za druge distributere koji se bore da bioskop kao takav opstane kod nas – rekla je Danijela Milošević iz „Taramaunta“.
Ona je primetila da je srpsko tržište od 2008. godine sa otvarenjem novih bioskopa, prvo „Ster“-a, sada „Sinepleksa“ u „Delta sitiju“, pa „Koloseja“ i „Arene“ u Novom Sadu, krenulo da napreduje i da zatvaranje „Koloseja“ za njih predstavlja svojevrstan udarac, jer je to jedan od najpopularnijih bioskopa u regionu.

Povezana vest:  Film Battle: Los Angeles na vrhu sa 36 miliona dolara