Chloe Grace MoretzŠta mlada glumica Chloe Grace Moretz misli o svetu slavnih

Ova 16-godišnja glumica proslavila se još kao devojčica u filmu ‘The Amityville Horror’, a nakon toga je oduševila ulogom Hit Girl u ‘Kick-Assu’.
Chloe Grace Moretz spada u novu generaciju glumica koja osvajaju Hollywood poput sestara Elle i Dakote Fanning, Hailee Steinfeld ili Saoirse Ronan koje zadivljuju svojim talentom te vrlo pažljivo biraju uloge.
Ovu kul tinejdžerku videćemo uskoro u obradi horora ‘Carrie’ u kojem joj majku glumi niko drugi nego holivudska kraljica Julianne Moore.
Mlada glumica nije preterano oduševljena svetom slavnih i kaže da u Hollywoodu nema puno prijatelja.
-Što ste slavniji, to ste usamljeniji. Naravno da je više ljudi oko vas, ali to nisu iskreni prijatelji. Neki su se hteli samo okoristiti druženjem sa mnom. Imam samu jednu dobru prijateljicu iz moje branše, to je Abigail Breslin. Verujem joj i vrlo je pouzdana. Moj krug prijatelja isti je kao u proteklih šest godina – otkrila je Chloe Grace u intervjuu za Seventeen dodavši da joj je velika podrška porodica.
Glumica kaže da je porodica uvek uz nju.
-Oni mi ulivaju snagu. Bez obzira na sve, uvek mogu računati na njih i to mi puno znači – rekla je mlada zvezda koja se s prijateljima često opušta radeći kolače.

Povezana vest:  Taylor Lautner novo lice Armanija?