robert pattinson dior

Šta Robert zaista misli o Kristen?

Iako se pisalo da Robert Pattinson ne želi više ni da zna za svoju bivšu devojku Kristen Stewart, čini se da se ipak nešto promenilo,
Pattinson sad kaže da bi ponovno rado poslovno sarađivao s Kristen.
-Rob bi ponovo snimao s Kristen, jer ju je oduvek jako cenio kao glumicu. Oduševljavaju ga njena predanost i strast koje ulaže u glumu. On je puno naučio od nje o samom glumačkom poslu – rekao je jedan izvor, prenosi HollywoodLife.
Kako je ranije objavljeno, Pattinsonov tim je savetovao mladom glumcu da se fokusira na karijeru jer u poslednje vreme samo izlazi. Inače, Hollywoodom kruži trač da je britanski glumac počeo posećivati kokainske partyje i da se navukao na drogu.
-Robov tim zabrinut je za njegovu budućnost. Uvereni su da se mora promeniti dok ne bude kasno. Savetovali su mu da se drži podalje od provoda i devojaka, a nisu zadovoljni ni time što troši energiju na svoj neostvaren san o velikoj muzičkoj karijeri. Ne žele da sve ono što je postigao odbaci tek tako i sugerisali su mu da do kraja godine izabere neki filmski projekt. Potreban mu je jak i ozbiljan film, nešto poput filma ‘Sedam’ koji je promenio tok karijere Brada Pitta – kaže neimenovani izvor.

Povezana vest:  Film “Patuljci sa naslovnih strana” premijerno u Austriji i Nemačkoj