Lik besson

Beson kritikovao paparace zbog upada na njegov novi film

Francuski filmski reditelj Lik Beson oštro je danas kritikovao paparace na Tajvanu zbog njihovog upada na snimanje njegovog poslednjeg filma u kojem glumi Skarlet Johanson, ali je odbacio navode da je razmišljao da napusti to ostrvo ranije iz protesta prema njima. Beson je proveo 11 dana u Tajpeju, na snimanju filma „Lucy“, u kojem Johansonova glumi krijumčarku droge koju prenosi u želucu, a zbog kontakta sa „super supstancom“ biva obdarena super-ljudskim sposobnostima. 
Beson je na konferenciji za novinare, dan posle završetka snimanja tajvanskog dela filma, kritikovao paparace zbog pomnog praćenja produkcije, navodeći da je njegovo pravo kao reditelja da ne otkrije detalje, kao što su frizura i toaleta Johansonove, pre premijere „Lucy“. 
-Ne želimo fotografije sa novom haljinom Skarlet. Ponekad izgubim koncentraciju jer me to nervira – rekao je on i dodao da je snimanje noću bilo noćna mora zbog stalnog ometanja paparaca. 
Beson je, takođe, rekao da su netačna pisanja medija da je u fokusu filma krijumčarenje droge, navodeći da to čini samo jedan mali njegov deo. 
-Film je o čistoj inteligenciji. Mi u suštini koristimo 10 odsto našeg mozga. Šta se dešava kad koristimo više od toga – naveo je francuski reditelj. 
On je dodao da će na filmu biti potrebno raditi još godinu dana, i da je još rano govoriti o njegovoj premijeri.

Povezana vest:  FILMSKI HITOVI I PREDSTAVE NA TRGU: Zemunski otvoreni festival od 23. do 26. avgusta