Cineplexx

Bioskop Cineplexx u Ušće Shopping Centeru

Austrijska kompanija Cineplexx je potpisala ugovor sa UŠĆE Shopping Centrom o otvaranju bioskopa u okviru ovog centra.
U renoviranje bioskopa Cineplexx će uložiti značajna sredstva i resurse, sa fokusom na digitalizaciju svih sala i adaptaciju bioskopa prema savremenim standardima kompanije. Tačan datum otvaranja bioskopa Cineplexx će zavisiti od radova koji se budu odvijali u bioskopu i UŠĆE Shopping Center-u.
Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna dve godine, sa bioskopima u Delta City-u u Beogradu i tržnom centru Plaza u Kragujevcu. Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i novi Cineplexx u najvećem centru u Srbiji i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj.
Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx bioskopi sa najsavremenijom digitalnom opremom omogućavaju izuzetno visok kvalitet slike i zvuka, kao i 3D tehnologiju u salama u Beogradu i Kragujevcu. Danas Cineplexx mrežu čini 35 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Italiji, sa 267 bioskopskih dvorana i 60.000 sedećih mesta. U decembru je zakazano otvaranje Cineplexx bioskopa sa sedam sala u glavnom gradu Albanije, Tirani.

Povezana vest:  Ništa od muzeja Brusa Lija u Hong Kongu