HungerGamesCatching SRBIGRE GLADI: LOV NA VATRU premijerno na Teens Night u Cineplexx Delta City Beograd i Kragujevac Plaza 21. novembra

Distributerska kuća Millennium Film & Video je saopštila da 21. novembra počinje bioskopska distribucija filma IGRE GLADI: LOV NA VATRU (Hunger Games: Catching Fire).
U pitanju je nastavak velikog hita iz prošle godine, koji je postavio rekord u prihodu za prvi vikend prikazivanja u kategoriji filmova koji nisu nastavak nekog prethodnog filma. I ovaj deo je nastao prema literarnom predlošku, drugom delu istoimene trilogije Suzan Kolins.
Knjigu istog naslova je kod nas izdala idavačka kuća Vulkan i može se naći u svim bolje snabdevenim knjižarama.
Drugi nastavak sage IGRE GLADI je imao skoro 50 % veći budžet od svog prethodnika, što se vidi u sjajnim efektima i raskošnim scenama.
Glumačka postava je pojačana u odnosu na prvi deo, a najsjajnije zvezde su dobitnica Oskara, Dženifer Lorens (2013. za film U dobru i u zlu), Džoš Hačerson, Lijam Hemsvort, Donald Saderlend, Vudi Harelson, Leni Kravic i dr. Reditelj je Fransis Lorens.
Povodom premijere ovog filma, u bioskopima Cineplexx Delta City Beograd i Cineplexx Kragujevac Plaza biće održana manifestacija TEENS NIGHTu kojoj će gledaoci ovog filma dobiti i prigodne poklone.

Povezana vest:  Almodovar snimio film po pričama nobelovke Alis Manro