NIKO2 Family 4PORODIČNI DAN U CINEPLEXXU UZ FILM „NIKO 2 – MALI BRAT, VELIKA NEVOLJA“

U nedelju, 08. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, praznik za najmlađe ljubitelje animiranih ostvarenja. Svi posetici bioskopa će imati priliku da pogledaju najaktuelnije filmove na velikom platnu i da se zabave u aktivnostima specijalno pripremljenim za njih.
Prvog zimskog vikenda u decembru mesecu, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazana najnovija sinhronizovana avantura „Niko 2 – Mali brat, velika nevolja“, priča o mladom irvasu Niku, koji potajno želi da pomiri svoju mamu i tatu heroja kako bi ponovo bili prava porodica.
Jednog dana, mama će iznenaditi Nika: upoznala je novog momka, običnog irvasa po imenu Leni, koji će se useliti kod njih sa njegovim sinom, Džonijem. Nikov svet će se srušiti. Kad samo na trenutak bude skrenuo pogled sa Džonija, njegov novi brat će biti kidnapovan. Niko i njegov drug, Džulijus, će morati da ga pronađu. U turbulentnom obračunu, u kome će učestvovati svi Nikovi drugari i porodica, on će spasiti brata i prihvatiti svoju novu porodicu.
Za sve posetioce Cineplexxa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica i slikanje po licu inspirisano Quicky-jem, maskotom omiljenog dečjeg napitka Nesquik, predstavlja samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija uzorak Nesquik napitka i magazin Mali Politikin Zabavnik, dok je za starije pripremljen časopis Lisa na poklon.
U nedelju će na repertoaru biti i popularni, filmski hitovi Safari u Africi, Kumba i Padaće ćufte 2 3D, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.
Trejler filma „Niko 2 – Mali brat, velika nevolja“ možete pogledati OVDE!

Povezana vest:  Specijalna projekcija domaćeg filma “Prolećna pesma”