ben-stiler oticiBen Stiler uz podršku prijatelja Toma Kruza ostavio svoje otiske u srcu Holivuda

Ben Stiler je došao u pratnji svoje žene, glumice Kristin Tejlor, i dvoje dece. Ceremoniji je prisustvovao i njegov dobar prijatelj i partner u filmu ,,Tropska oluja“, Tom Kruz, koji je povodom toga održao divan i duhovit govor, ističući Stilerovu ljubav prema filmu, posvećenost i duhovitost: „On je neverovatno talentovan i vešt, i kada pogledate njegove ranije filmove, shvatite koliko je zapravo njemu stalo do njih.“
Stiler je povodom ove ceremonije izjavio: ,,Za mene je ovo čudan i nadrealan san i stvarno mi veoma znači. To što sam samo mali deo ovoga, jeste ostvarenje mojih snova“.
Milioni turista svake godine dolaze do Kineskog pozorišta na Holivud bulevar kako bi pogledali otiske šaka i stopala poznatih holivudskih zvezda.
Ben Stiler je režirao film ,,Tajni život Voltera Mitija“, u kome igra i glavnu ulogu. Ovo je možda njegov najozbiljniji i najbolji projekat do sada, iskrena, dirljiva i duhovita priča o čoveku koji ne želi da živi u realnom svetu. Film je inspirisan istoimenom kratkom pričom Džejmsa Turbora.
Volter Miti (Ben Stiler) radi u fotografskoj arhivi u svetski poznatom magazinu „Life“. On je jedan od onih ljudi kojima ćete se nasmešiti, ali nikada nećete razgovarati sa njima. Tajno je zaljubljen u koleginicu (Kristen Vig) i živi životom bez mnogo uzbuđenja. Ali, Volter Miti ima veoma bogatu maštu, i život kojim živi dok sanjari ne može da se uporedi sa onim što mu se dešava na javi. Kada promene u kompaniji ugroze i njegov posao i posao žene koju voli, poćiće na putovanje koje će prevazići sve njegove fantazije. Videti svet. Upoznati i osetiti druge ljude. To je smisao života, naučiće Volter Miti.
Osim Bena Stilera u filmu igraju i Kristen Vig, Adam Skot, Šon Pen. Adaptaciju priče ,,Tajni život Voltera Mitija“ radio je scenarista Stiven Konrad, koji je poznat po svom ostvarenju ,,U potrazi za srećom“.
,,Tajni život Voltera Mitija“ će se u bioskopima naći 9. januara.

Povezana vest:  Gordan Matić i delegacija FCS-a posetili snimanje igranog filma „Heroji Halijarda“ Radoša Bajića