dino 3dSve što ste želeli da znate o dinosaurusima na pretpremijeri filma ,,Šetnja sa dinosaurusima 3D“ 14. decembra u bioskopu ,,Cineplexx Delta City“

Do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, „Šetnja sa dinosaurusima 3D“, zasnovan na popularnoj BBC-jevoj televizijskoj seriji, biće pretpremijerno prikazan 14. decembra u bioskopu „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, a specijalni gosti pretpremijere biće glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog filma – Viktor Savić, Tamara Dragičević, Pavle Jerinić, deca glumci Anđela Alavirević i Miloš Šarić iz dramskog studija BIS, kao i reditelj sinhronizacije, Dragan Vujić.
Ekipa iz sinhronizacije pokloniće se publici nakon projekcije u 15 časova i pre projekcije u 17 časova.
Pretpremijera „Šetnje sa dinosaurusima 3D“ je i prilika za sve ljubitelje dinosaurusa da se dobro zabave i osvoje zanimljive poklone.
Od 14 do 17 časova u bioskopu „Cineplexx Delta City“ svi oni koji donesu svoju igračku dinosaurusa i ispričaju zanimljivu priču o njoj dobiće na poklon zanimljivu uspomenu na film „Šetnja sa dinosaurusima“, a centar za umetnički rad i edukaciju „Pero Art Centar“ pokazaće deci kako da od kartona i papira naprave sjajne maske dinosaurusa.
U 15 časova animatori iz studija za animaciju dece „Čigra“ otvaraju igre „Šetnja sa dinosaurusima“. Posetioci će imati priliku da se oprobaju u različitim disciplinama, od školice do sklapanja slagalice, a najbrži će osvojiti poklone.
Prema rečima reditelja sinhronizacije, Dragana Vujića, dinosaurusi jesu glavna tema filma „Šetnja sa dinosaurusima“, ali je priča iz filma univerzalna. „To je i ljubavna priča, ali sa mnogo avanture; priča o rivalstvu i borbi za opstanak, ali i priča o prijateljstvu. I sve se to dešava u svetu od pre 70 miliona godina, o kome znamo malo“, kaže Vujke.
„Šetnja sa dinosaurusima 3D“ o životu dinosaurusa pripoveda kroz priču o Pačiju (Viktor Savić), malom pakirinosaurusu, koji je od rođenja autsajder. Od trenutka rođenja Pači je morao da se bori protiv divljeg i nepredvidljivog sveta, a zatim mora i da krene na veliko putovanje ka jugu. Na putovanju ga očekuje mnogo avantura, u kojima mu društvo prave pakirinosaurus Pegica (Tamara Dragičević), njegova simpatija, i praistorijska ptica aleksornis po imenu Aleks (Marko Živić), ali ga proganja strašni gorgosaurus Gorgon.
Na redovnom bioskopskom repertoaru „Šetnja sa dinosaurusima 3D“ naći će se več od nedelje 15. decembra.

Povezana vest:  Večeras se završava festival u Kanu