srekPočinje prodaja karata za poslednje poglavlje o Šreku
 
Prodaja karata za četvrti i ujedno poslednji nastavak priče o omiljenom Šreku, „ŠREK, SREĆAN ZAUVEK“ je počela danas. Film će biti i sinhronizovan na srpski, a premijera je zakazana za 23. maj u Sava Centru.
Glasove glavnim junacima pozajmljuju naši poznati glumci: 
Šrek – Dragan Vujić Vujke; Fiona – Anica Dobra; Rampelstilskin – Goran Jevtić; Magare – Raša Vujović; Macan – Boris Milivojević.
Nakon borbe sa zlim zmajem, izbavljivanja prelepe princeze i spašavanja kraljevstva njegove tazbine, šta još ostaje jednom bauku da uradi? Pa, ako ste Šrek, iznenada ćete se naći u poziciji pripitomljenog porodičnog čoveka. Umesto plašenja seljana, kao što je nekad radio, Šrek nevoljno pristaje da deli autograme. Šta se desilo sa urlikom ovog bauka? U žalu za prošlim danima kada se osećao kao „pravi bauk“, Šrek naivno sklapa pakt sa slatkorečivim Ramplstiltskinom. Šrek će se iznenada naći u poremećenoj, drugačijoj verziji Dalekog kraljevstva, gde bauke love, Ramplstiltskin je kralj, a Šrek i Fiona se nikad nisu upoznali. Sad je sve na Šreku da poništi ono što je učinio u nadi da će spasiti prijatelje, vratiti svoj svet i povrati svoju pravu ljubav.
Povezana vest:  Dženifer Aniston dobila zvezdu na Bulevaru slavnih