jennifer lawrence nicholas hoult pubJoš jedan par rešio da obnovi svoju ljubav, Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult ponovo zajedno!

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult ostavili su iza sebe kratak raskid i u novu godinu su ušli kao par slaveći u lokalnom pubu.
Naime, nakon prekida bilo je i šuškanja kako ne žele da borave jedno pored drugoga na setu, na snimanju filma ‘X-Men: Days of Future Past’. Božić nisu proveli zajedno, ali u pubu u Hemširu pojavili su se na romantičnoj večeri, a ćerka vlasnika restorana bila je toliko oduševljena što vidi par da ih je slikala i fotografiju stavila na twitter.
Emma Morris na svom je profilu napisala: ‘Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Kakve su jeb… šanse da Jennifer Lawrence jede u mom restoranu.’ Na slici se Jennifer smeje, a na sebi je imala crni zimski kaput i sivi šal.
Jennifer i Nicholas upoznali su se na setu ‘X-Men: First Class’, ali nakon dve godine koje su proveli kao par raskinuli su početkom 2013.
Kad su počeli da snimaju nastavak ‘X-Men: Days Of Future Past’ od aprila do avgusta u Montrealu u Kanadi, prijateljstvo je opet preraslo u ljubav.
-Počeli su ponovno snimati zajedno kao prijatelji i jedan dan su se samo počeli ljubiti – rekao je izvor.
Jennifer je i pre davala romantične izjave o Nicholasu.
-On mi je najbolji prijatelj i, nadam se, ja njegov. Volim da budem s njim, zasmejava me kao niko u životu -, rekla je Jennifer.

Povezana vest:  NOVI NASTAVAK "AMERIČKE PITE" 3. APRILA PREMIJERNO U CINEPLEXXU!