i already am posterKomljen u selekciji Kana!
 
 
Kratki igrani film „Ja već jesam sve ono što želim da imam“ Daneta Komljena u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu pozvan da učestvuje u takmičarskom programu Cinefondation ovogodišnjeg Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.
Program Cinefondation posvećen je otkrivanju novih talenata i Komljenov film je izabran u selekciju od 13 filmova na osnovu preko  1.500 pristiglih radova iz celog sveta. Predsednik žirija ovogodišnjeg programa Cinefondation je čuveni reditelj Atom Egojan.
„Ja već jesam sve ono što želim da imam“ je ispitni film treće godine filmske režije u klasi profesora Slobodana Šijana. Glavni junak, Danijel iznenada se pojavljuje pred vratima svoje starije sestre koja živi u Beogradu i moli je da bude kod nje nekoliko dana. Film govori o načinu na koji se Danijel nosi sa onim u šta je upleten, a što se polako otkriva. U ovom 34-minutnom filmu glavne uloge tumače Ivan Đorđević i Bojana Zečević. 
Dane Komljen rođen je 1986. u Banjoj Luci. Trenutno je na završnoj godini studija filmske i tv režije na Fakultetu dramskih umetnosti. Njegov sledeći projekat je celovečernji omnubus film oktobar koji će na jesen režirati zajedno sa svojim kolegama sa klase, a koji je već sa uspehom predstavljen na međunarodnom koprodukcionom marketu u Sofiji ovog proleća.
 
Povezana vest:   Jennifer Lawrence povređena tokom snimanja filma